Over Proef

Geniet Proef Beleef

Proef is binnen Soest en omstreken reeds een bekend begrip geworden in de afgelopen 10 jaar. Het bekendste product waar wij veel om geroemd zijn is het ‘Broodje Proef’. Maar daarnaast staan er nog tientallen andere combinaties op onze lunch menukaart. Ook bieden wij de mogelijkheid om van een avondmaal te genieten. Wij hanteren een kleinere avond menukaart dan dat u misschien gewend bent. Ons dinerconcept is dan ook anders dan anders. De gerechten op de kaart die wij bereiden met verse kwaliteitsproducten wisselen iedere week, maar zijn altijd een variant van een vlees, vis en vegetarisch gerecht, met daarnaast ook een tweetal ‘shared dining plateau’s’.  U kunt een snelle maar altijd heerlijk vers bereide maaltijd afhalen tegen een zeer schappelijke prijs. Ook makkelijk als u met haast uit werk komt en weinig tijd ziet om nog te koken.

Daarnaast bieden wij ook heel veel opties op het gebied van catering, variërend van eenvoudige buffetten voor kleine selecte groepen tot aan uitgebreide bruiloftsfeesten voor grotere aantallen gasten. Veel van de benodigdheden hebben wij in eigen beheer, zoals tenten, barbecue’s, glaswerk etc. Neemt u ook een kijkje op de cateringpagina voor meer informatie.

Het restaurant is dagelijks geopend met uitzondering van de maandagavond, klikt u hier voor de actuele openingstijden. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 035 – 694 05 93 of 035 – 601 40 82 (keuzemenu; optie 1 voor restaurant en optie 2 voor de catering) en per email op info@proef-soest.nl.

Volgt u ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

 

Proef Soest