Catering

Proef is het bedrijf bij uitstek voor al uw wensen op catering gebied. Inmiddels bedienen wij vele genormeerde bedrijven en particulieren. Tevens zijn wij kind aan huis bij diverse locaties zoals bijvoorbeeld boerderij het Gagelgat en Onderons.

Wij hebben ruime ervaring in het bereiden van een culinair buffet tot de verzorging van een uitgebreid tuinfeest. U kunt bij ons terecht als u met een budget werkt, maar zeker ook wanneer u de catering op culinair gebied tip top in orde wil hebben.

Staat de door u gewenste informatie er niet bij, neem dan contact met ons op.

Naast het culinaire levert Proef ook alles op facilitair gebied… Wij hebben veel in eigen beheer en werken daarnaast samen met professionele verhuurbedrijven.

Bekijk het submenu voor de mogelijkheden van de catering.

Foto dient ter illustratie

Lunch Together

Met behulp van onze ‘Lunch Together’-arrangementen kunt u ook uit verschillende combinaties kiezen omtrent lunch op de werkvloer. Wij bieden de mogelijkheid dagelijks de lunch bij u op locatie te verzorgen door het leveren van een variatie aan broodsoorten en verschillende soorten beleg die wij voorgesneden of per portie aanleveren. U kunt dan samen met uw collega’s op een zeer sfeervolle manier van de lunch genieten zonder zelf veel tijd kwijt te zijn aan het regelen van de middagmaaltijd.

Foto dient ter illustratie

Crew Maaltijden

Ook in het geval van overwerken kunt u bij ons terecht om voor u een maaltijd op uw werkplaats te verzorgen. Wij bieden u een variërend menu tegen een schappelijke prijs. U kunt al gebruik maken van deze optie vanaf 10 personen.

Naast de menu’s kunt u desgewenst ook nog soep, fruitsalade of dessert extra bijbestellen. Klikt u hiervoor in het menu hiernaast.

Foto dient ter illustratie

Tuinfeesten

Bent u jarig? Of heeft u een andere speciale gelegenheid te vieren? Ook dan kunt u bij ons kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden om deze dag zo mooi mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen uw tuin omtoveren tot een feestlocatie met mooie bar voor de dranken, desgewenst inclusief met barpersoneel. Daarnaast is het ook mogelijk om hapjes, een BBQ, walking dinner of buffet te verzorgen.