Menukaart diner

Hoe werkt het?

Ons Concept

U kunt bij proef terecht voor 3 wisselende weekgerechten vers bereid en met smaak gekookt. Ons concept is gericht op smakelijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Wij koken alle gerechten met verse groenten en bedienen hiermee een als doelgroep mensen die niet voor een uitgebreid diner maar voor een vlotte lekkere hap kiezen.

Naast deze drie gerechten hebben wij ook 2 shared dining gerechten en voor de kinderen een aangepast menu.

De keuken is geopend van 17.00 tot 19.30 en het restaurant sluit om 21.00 uur.

Geniet, proef en beleef

Shared dining

Italiaans trio

Antipasti plateau met een kleine kaasfondue, focaccia broodje, diverse smaakmakers en warme gamba’s

Prijs: € 32.50

Plateau PROEF

Heerlijk plateau met vleeswaren, visgarnituren, buitenlandse kazen, focaccia brood, glaasje soep en een warm tapas item

Prijs € 30.50

Voor de kinderen kunt u of een aangepast portie vragen of kindergerechten van onze lunchkaart bestellen.

Soep van de week

Broccoli-bloemkoolsoep

(ook te bestellen als 2 halve porties als voorgerecht)

Prijs € 6.50

Menu van de week

Aziatische biefstukreepjes

Gewokte kogelbiefstuk reepjes met paksoi, puntpaprika, bimi, gerookte sesam en teriyakisaus geserveerd met gebakken uitjes en krieltjes

Prijs: € 13.25

Meatless loaf

Bladerdeeg rol gevuld met linzen, gegrilde paprika, champignons en spinazie geserveerd met mangochutney en een frisse koolsalade

Prijs € 11.25

Toscaanse gamba’s

Gebakken knoflookgamba’s met zongedroogde tomaat, boontjes, groene kruiden en romige Toscaanse saus geserveerd met pasta fusilli

Prijs € 13.00