Menukaart diner

Hoe werkt het?

Ons Concept

U kunt bij proef terecht voor 3 wisselende weekgerechten vers bereid en met smaak gekookt. Ons concept is gericht op smakelijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Wij koken alle gerechten met verse groenten en bedienen hiermee een als doelgroep mensen die niet voor een uitgebreid diner maar voor een vlotte lekkere hap kiezen.

Naast deze drie gerechten hebben wij ook 2 shared dining gerechten en voor de kinderen een aangepast menu.

De keuken is geopend van 17.00 tot 19.30 en het restaurant sluit om 21.00 uur.

Geniet, proef en beleef

Shared dining

Italiaans trio

Antipasti plateau met een kleine kaasfondue, focaccia broodje, diverse smaakmakers en warme gamba’s

Prijs: € 32.50

Plateau PROEF

Heerlijk plateau met vleeswaren, visgarnituren, buitenlandse kazen, focaccia brood, glaasje soep en een warm tapas item

Prijs € 30.50

Voor de kinderen kunt u of een aangepast portie vragen of kindergerechten van onze lunchkaart bestellen.

Soep van de week

Mosterdsoep

(ook te bestellen als 2 halve porties als voorgerecht)

Prijs € 6.50

Menu van de week

Gehaktbrood

In bladerdeeg gebakken rundergehakt met gebakken aardappel en haricots verts

Prijs: € 13.00

Tonijn

In sesam gebakken tonijnsteak met mie, witte kool, puntpaprika, taugé en hoisinsaus

Prijs € 13.50

Falafel

Platbrood gevuld met geroosterde aubergine, courgette en falafel geserveerd met zoete aardappelfriet en huisgemaakte tzatziki

Prijs € 11.75