Menukaart diner

Hoe werkt het?

Ons Concept

U kunt bij proef terecht voor 3 wisselende weekgerechten vers bereid en met smaak gekookt. Ons concept is gericht op smakelijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Wij koken alle gerechten met verse groenten en bedienen hiermee een als doelgroep mensen die niet voor een uitgebreid diner maar voor een vlotte lekkere hap kiezen.

Naast deze drie gerechten hebben wij ook 2 shared dining gerechten en voor de kinderen een aangepast menu.

De keuken is geopend van 17.00 tot 19.30 en het restaurant sluit om 21.00 uur.

Geniet, proef en beleef

Shared dining

Mediterraans plateau

Antipasti plateau met een kleine kaasfondue, focaccia broodje, diverse smaakmakers en warme gamba’s

Prijs: € 33,50

Plateau PROEF

Heerlijk plateau met vleeswaren, visgarnituren, buitenlandse kazen, focaccia brood, glaasje soep en een warm tapas item

Prijs € 33,00

Voor kinderen kunt u een aangepaste portie, kindergerechten of van onze lunchkaart bestellen.

Soep van de week

Romige Wortel-Pastinaaksoep

(ook te bestellen als 2 halve porties als voorgerecht)

Prijs € 6,50

Menu van de week

Herfstig Zuurkooltaartje

Bladerdeegtaart gevuld met zuurkool, dadels en roomkaas geserveerd met een bospaddenstoelen jus en vegetarische rookworst of met wild rookworst

Prijs: € 13,25

Pollo al Pesto

In de oven gegaarde kipfilet met verse pesto, Parmezaanse kaas en zongedroogde tomaat geserveerd met aardappelgratin en gewokte spinazie

Prijs € 13,50

Gebakken Schelvis

Op de huid gebakken schelvis met sugarsnaps, oerwortel en roseval aardappel geserveerd met witte wijnsaus en zoetzure tomaatjes

Prijs € 13,75