Proef Thuisbezorgd

De effecten van de nieuwe maatregelen rondom de Covid-19 pandemie treffen ook Proef. Om u toch te kunnen bedienen bieden wij nu een meer uitgebreide bezorgservice. Dit houdt in dat het vanaf heden ook mogelijk is om de gezonde lekkere producten die normaal gesproken in ons restaurant beschikbaar zijn voor eat-in of take-away, nu bij u thuis kunnen worden geleverd. Houdt er rekening mee dat het een speciaal samengesteld menu betreft met producten die in onze beleving het meest relevant zijn. Wij vragen u bij voorkeur uw bestellingen via de website te plaatsen om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien, plaats uw bestelling minimaal een uur van te voren. Heeft u vragen of bijzonderheden? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch plaatsen. De bezorgservice bedient alleen Soest en Baarn. Bestellingen kunnen gedaan worden op dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.30. Bij bestellingen via de webshop attenderen wij u erop dat u deze minimaal 1 uur van te voren bestelt, zo kunnen wij ernaar streven u de komende periode zo goed mogelijk te bedienen aan huis, conform de meest recente richtlijnen vanuit het RIVM en de Nederlandse Overheid.

Stay healthy!

Team Proef.

Direct Bestellen

Proef Thuisbezorgd

Diverse luxe broodjes en lunchgerechten met koude dranken gewoon bij u thuisbezorgd!

Bekijk de lunchgerechten en bestel

Vers bereide maaltijden thuisbezorgd met de smaak en kwaliteit die u van ons gewend bent. Graag één uur van te voren uw bestelling plaatsen.

Bekijk het menu en bestel

Zakelijke Lunch Bestellen

Diverse broodjes, eenvoudig tot luxe of complete lunchgerechten met koude dranken bij u op locatie geleverd. Vanaf € 3,25 per broodje.

Naar de lunchpakketten en bestelpagina

Openingstijden Proef Thuisbezorgd

Maandag – gesloten
Dinsdag t/m zondag – 11.00 t/m 19.30 uur

Bestellingen graag minimaal één uur van te voren plaatsen, voor bezorging op de avond zelf dus uiterlijk 18.30 uw bestelling doorgeven.