Duurzaamheid

Wist u dat wij werken met BIO disposable?

Waarom

Wij zien de noodzaak van algemene verduurzaming en vermindering in het gebruik van plastic en fossiele brandstoffen. Wij proberen hier als bedrijf op een verantwoordelijke manier mee om te gaan om zo de grootte van de plastic soep te verkleinen en de uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen te verminderen. We zullen in de toekomst blijven zoeken naar manieren om verder te verduurzamen.

Wat houdt Bio disposable in?

De palmblad producten die wij gebruiken zijn gemaakt van gevallen palmbladeren. Wel zo fijn dat de palmbomen op Palm Beach de bladeren aan de boom houden en deze niet “geplukt” worden voor verwerking tot wegwerpmaterialen! De disposables van palmblad worden zonder daar materialen aan toe te voegen geperst tot verschillende producten met een variatie aan afmetingen en vormen. De schalen kunnen in de magnetron of oven tot wel 200 graden, zijn ze olie-, vet-, vochtbestendig en 100% composteerbaar en dus bijzonder duurzaam! Deponeer onze palmblad producten na gebruik dan ook gerust in uw gft-bak.

Duurzaam

Naast de BIO disposable producten die wij gebruiken proberen wij ook op andere manieren te verduurzamen. Onder andere beschikken onze locaties over up-to-date klimaatbeheersing, proberen wij het afval zo veel mogelijk te scheiden en maken wij gebruik van LED verlichting. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van duurzame producten, middelen en diensten in de gate en implementeren binnen ons bedrijf waar dit mogelijk is. Zo hopen ook wij op kleine schaal een steentje bij te dragen aan een circulaire manier van ondernemen en een duurzamere planeet!

Geniet, proef, beleef en verduurzaam.

Team Proef