Trouwen op Boerderij Het Gagelgat

Uw bruiloft is een van de belangrijkste momenten uit uw leven, dus wilt u dat alles tip top geregeld is. Dat kan bij Boerderij Het Gagelgat.

Op de boerderij trouwen mensen met een voorliefde voor elkaar maar ook voor de natuur, dieren, het oude boeren leven, nostalgie en alles wat echt en puur is.

De boerderij is een rijksmonument uit 1712 met veel prachtige hoekjes en plekjes voor u en uw gasten. De stijl van de ruimte biedt veel uitdagingen voor uw bruiloft maar kent natuurlijk ook z’n beperkingen. We zijn geen feestzaal maar een pure locatie met echt authentieke uitstraling. Samen met u stellen we graag een programma op maat op.

Meer informatie?:
Voor het reserveren van de ruimte, een optie nemen op een bepaalde datum, of alle vragen over trouwen op Het Gagelgat, kunt u 7 dagen per week van 10.00 – 16.00 uur contact opnemen met een van onze gastvrouwen via telefoonnummer 035-6012325 of per email info@gagelgat.nl

Ook in catering, aankleding van de locatie en bloemen is veel meer mogelijk dan wij u hier kunnen laten zien.

Voor informatie over beschikbare catering arrangementen, aankleding en overige horeca gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Proef Catering, Frank van de Grift: Telefoon: 035- 6940593 of email: Info@vandegriftcatering.nl
Kijk ook eens op www.proef-soest.nl

Comments are closed.