Locaties

Theehuis Het Oude Paard

Theehuis Het Oude Paard, een van de nieuwste horecaparels uit Soest. In de prachtig gerenoveerde boerderij kunt u terecht voor vers gezette koffie of thee met gebak, een heerlijke lunch of een borrel met hapjes. Zoek een rustig plekje op het zonnige terras of in de schaduw van de perenbomen. Zit u liever binnen in één van de knusse ruimtes van de boerderij, dan bent u ook hier van harte welkom. Wij bedienen zowel binnen als buiten op het terras bij u aan tafel.

Het Theehuis is onderdeel van Boerderij Het Gagelgat, waar Stichting De Paardenkamp beheerder van is.  Proef verzorgt alle hapjes en drankjes en draagt volledige verantwoordelijkheid voor de horeca . Op deze manier is er een mooie samenwerking tussen Stichting De Paardenkamp en Proef.

Kijkt u voor de mogelijkheden op het terrein van boerderij het Gagelgat op www.hetoudepaard.nl voor meer informatie, de mogelijkheden en een uitgebreide sfeerimpressie.

Geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur in het zomer seizoen (vanaf 1 april) en in de winter (vanaf 1 oktober) van vrijdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. 

(Houd voor vakanties en feestdagen www.hetoudepaard.nl in de gaten voor extra openingsdagen).

Reserveren: 1 dag van te voren mailen naar info@hetoudepaard.nl of bellen tijdens openingstijden naar 0352057271

De Potstal ( verhuurlocatie )

De Potstal is een schitterende locatie met landelijke sfeer, geschikt voor de grotere bijeenkomsten. Wij verzorgen alle evenementen die op deze locatie worden gehouden; van vergadering, familiefeest tot aan een complete bruiloft. De Potstal biedt ruimte aan gezelschappen tot circa 100 personen op beneden- en bovenverdieping, en circa 60-70 lunch- of dinergasten. Verder heeft de Potstal een fraaie vaste bar, keuken en is compleet uitgerust (zowel boven als beneden) met een audio installatie en beamerscherm.

De Potstal staat op het prachtige terrein van Boerderij Het Gagelgat, waar stichting De Paardenkamp beheerder van is. 

Kijkt u voor de mogelijkheden op het terrein van boerderij het Gagelgat op www.hetoudepaard.nl voor meer informatie.

Proef verzorgt de catering voor deze prachtige locatie.

De Rank ( zalencentrum )

De Rank is een veelzijdige locatie in Soest. Met twee compleet vernieuwde zalen kunt u voor iedere gelegenheid daar terecht. Denk hierbij aan een familiefeest, jubileum, receptie, verjaardag, bedrijfsevent en nog veel meer. De Lindezaal is een mooie zaal met bar. De Lindezaal biedt ruimte aan ongeveer 40 personen. De Foyer is een mooie grote zaal met een ruime bar, geluidsinstallatie, beamer en bij goed weer een terras. De Foyer biedt ruimte tot maar liefst 200 personen. Ook kan vanwege de ruime openingstijden het feest doorgaan tot middernacht.

Natuurlijk kunt u hier genieten van de catering van Proef. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de event manager van deze locatie: Lotte uit den Bosch via info@proef-soest.nl of 06-86853727.