Restaurant

Lunch Menukaart

Diner Menukaart

Voorgerechten

Soep van de Week  | 6,50

Tomaat-groentensoep (ook als halve portie te bestellen | 4,50)

Erwtensoep  | 6,50

Heerlijke erwtensoep met rookworst (ook als halve portie te bestellen | 4,50)

Focaccia | 6,95

Italiaans kruidenbrood uit de oven met huisgemaakte ailoli en rucolatapenade

Carpaccio al Tartufo | 10,50 / 14,50

Dungesneden rundercarpaccio met truffelmayonaise, gemengde sla, lente ui, zongedroogde tomaat,
olijven, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en balsamicostroop geserveerd met brood en tapenade

Holy Crab | 10,50 / 14,50

Aangemaakte cocktail van krab met mayonaise, vadouvan, Granny Smith, komkommer
en rode ui geserveerd met brood en tapenade

Cranberry Zoetegeit | 8,50 / 11,50

Gegrild suikerbrood met zachte cranberrygeitenkaas, krokante kletskoppen, little gem,
cranberry’s, roomboter en huisgemaakte portstroop

 

Hoofdgerechten

Gerecht van de Week  | 15,00

Lasagne gevuld met verse zalm, kabeljauw en Noorse garnalen gegratineerd uit de oven met oude kaas, kreeftenbechamel, prei en cherrytomaat

Beef Stroganoff | 16,00

Malse biefstuk in gevulde stroganoffsaus met paprika en tomaat geserveerd met witte rijst

Varkenshaas Medaillons | 15,00

Gebakken varkenshaas medaillons met cognacsaus, knoflook-krieltjes en snijbonen

Zalm Tagliatelle | 15,00

Op de huid gebakken zalmmoot met hollandaisesaus, tagliatelle en verse groenten

Risotto Rosso | 13,00

Rode wijn risotto met kastanjechampignons, cherrytomaat, rucola en Parmezaanse kaas

Extra optie | Parmaham + 2,50

Previous
Next

Proef Take-Away

Onze broodjes en gerechten kunt u ook afhalen. Neemt u telefonisch contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden en plaats uw bestelling.

Openingstijden (onderstaand aangepaste tijden)

Restaurant

Maandag – 11.30 uur tot 17.00 uur (keuken tot 16.00 uur) 

Dinsdag t/m Zaterdag – 10.30 uur tot 21.00 uur (keuken tot 19.30) 

Zondag – 12.00 uur tot 21.00 uur (keuken tot 19.30 uur)

 

Proef Thuisbezorgd

Maandag en dinsdag – GESLOTEN

Woensdag t/m zondag – 11.00 uur tot 19.30 uur 

 

 Openstelling gedurende Covid maatregelen: 

Restaurant (afhalen is alleen overdag mogelijk voor onze avond gerechten kunt u van onze thuisbezorgd service gebruik maken) 

Maandag – 11.30 uur tot 17.00 uur (keuken tot 16.00 uur) 

Dinsdag t/m Zaterdag – 10.30 uur tot 17.00 uur (keuken tot 16.00) 

Zondag – 12.00 uur tot 17.00 uur (keuken tot 16.00 uur)

Proef Thuisbezorgd

Maandag  – GESLOTEN 

dinsdag t/m zondag – 11.00 uur tot 19.30 uur

 

Telefonisch Reserveren

Om een reservering te plaatsen voor in ons restaurant kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

'Ans Bakt Puur'

De huisgemaakte producten van Ans van de Grift staan bekend om hun speciale gezondere bereiding met daarnaast vaak gluten- en/of lactosevrije items. Tevens worden de producten op een natuurlijke manier gezoet zonder toevoeging van geraffineerde suikers. Zo kunt u ook bij een bepaalde intolerantie of allergie gewoon genieten van haar ‘Ans Bakt Puur’-creaties.
Voor meer informatie kunt u terecht op haar Facebook-pagina @Ansbaktpuur of neem contact met Ans op door te mailen naar ansvandegrift@hotmail.com.