Restaurant

Lunch Menukaart

Diner Menukaart

Gebakken Varkenshaas  |  15,75

Malse gebakken varkenshaas geserveerd met port-sjalotjus, met Chouette Rouge gegratineerde aardappelgratin en broccoli

Zalm Wellington  |  16,00

Verse zalm met huisgemaakte spinazie à la crème en bieslookroomkaas in krokant gebakken bladerdeeg geserveerd met haricots verts

Papardelle Cremini  |  12,50

Papardelle met kastanje champignonroomsaus, gemarineerde groene asperge en Parmezaanse kaas
Kan met serranoham worden besteld  |  + 1,50

Provençaals Vispannetje | 14,00

met groentemix, verse kruiden, dille-bechamelsaus en roseval aardappeltjes

Kipdijsaté | 13,00

met satésaus, diverse wokgroenten, gebakken rijst, cassave kroepoek en seroendeng

Proef Take-Away

Onze broodjes en gerechten kunt u ook afhalen. Neemt u telefonisch contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden en plaats uw bestelling.

Openingstijden Take-Away

Maandag/ dinsdag  – GESLOTEN (thuisbezorgd wel geopend op dinsdag) 

Woensdag t/m Zaterdag – 11.00 tot 19.00

Zondag – 11.00 tot 19.00

Telefonisch Reserveren

Om een reservering te plaatsen voor in ons restaurant kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

'Ans Bakt Puur'

De huisgemaakte producten van Ans van de Grift staan bekend om hun speciale gezondere bereiding met daarnaast vaak gluten- en/of lactosevrije items. Tevens worden de producten op een natuurlijke manier gezoet zonder toevoeging van geraffineerde suikers. Zo kunt u ook bij een bepaalde intolerantie of allergie gewoon genieten van haar ‘Ans Bakt Puur’-creaties.
Voor meer informatie kunt u terecht op haar Facebook-pagina @Ansbaktpuur of neem contact met Ans op door te mailen naar ansvandegrift@hotmail.com.