Restaurant

Lunch Menukaart

Diner Menukaart

Soep van de Week  | 6,50

Romige pomodori-mascarponesoep (ook als halve portie te bestellen | 4,50)

Gerecht van de Week  | 15,00

Braziliaanse visstoof van witvis en gamba’s in een gevulde kokos-roomsaus met tomaat, paprika, knoflook, limoen en rode peper geserveerd met witte rijst

Beef Teriyaki | 16,00

Malse biefstukreepjes in teriyakisaus geserveerd met noedels, verse groenten, wasabi krokantjes en pinda’s

Kabeljauw Kruidenkorst | 15,00

Kabeljauwfilet met een krokante topping van verse kruiden, kruim en knoflook geserveerd met zomergroenten, gekruide aardappelpartjes en witte wijnsaus

Gemarineerde Kipdijsaté | 13,00

Gemarineerde kipdijsaté met satésaus en krokante uitjes geserveerd met gebakken rijst, groenten, verse kroepoek, atjar en seroendeng

Tortelloni Ricotta e Spinaci | 14,00

Tortelloni gevuld met ricotta en spinazie geserveerd met een romige parmezaansaus, groene asperges, champignons en cherrytomaat. Ook te bestellen met toevoeging van ‘Piri Piri Gamba’ (+ €1,5) of ‘Saltufo’ (+ €2)

Proef Take-Away

Onze broodjes en gerechten kunt u ook afhalen. Neemt u telefonisch contact met ons op, informeer naar de mogelijkheden en plaats uw bestelling.

Openingstijden

Restaurant

Maandag – 11.30 uur tot 17.00 uur (keuken tot 16.00 uur) 

Dinsdag t/m Zaterdag – 10.30 uur tot 21.00 uur (keuken tot 19.30) 

Zondag – 12.00 uur tot 21.00 uur (keuken tot 19.30 uur)

 

Proef Thuisbezorgd

Maandag en dinsdag – GESLOTEN

Woensdag t/m zondag – 11.00 uur tot 19.30 uur

Telefonisch Reserveren

Om een reservering te plaatsen voor in ons restaurant kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

'Ans Bakt Puur'

De huisgemaakte producten van Ans van de Grift staan bekend om hun speciale gezondere bereiding met daarnaast vaak gluten- en/of lactosevrije items. Tevens worden de producten op een natuurlijke manier gezoet zonder toevoeging van geraffineerde suikers. Zo kunt u ook bij een bepaalde intolerantie of allergie gewoon genieten van haar ‘Ans Bakt Puur’-creaties.
Voor meer informatie kunt u terecht op haar Facebook-pagina @Ansbaktpuur of neem contact met Ans op door te mailen naar ansvandegrift@hotmail.com.