Locaties

Theehuis Het Oude Paard

Theehuis Het Oude Paard, een van de nieuwste horecaparels uit Soest. Bestel in de prachtig gerenoveerde boerderij uw vers gezette koffie of thee en heerlijke lunch. Zoek daarna een rustig plekje op het zonnige terras of in de schaduw van de perenbomen. Zit u liever binnen in een van de knusse ruimtes van de boerderij, dan bent u ook hier van harte welkom. 

Het Theehuis, onderdeel van Boerderij Het Gagelgat, waar Stichting De Paardenkamp beheerder van is wordt door ons uitgebaat. Dit nieuwe concept is gebaseerd op een bestel- en afhaalmethode. U plaatst uw bestelling aan de bar en zoekt vervolgens een mooi plekje op. Als uw bestelling gereed is krijgt u daarvan een melding en kunt u uw afhalen aan de bar.

Kijkt u voor de mogelijkheden op het terrein van boerderij het Gagelgat op www.hetoudepaard.nl voor meer informatie, de mogelijkheden en een uitgebreide sfeerimpressie.

Geopend van woensdag t/m zondag. 10 uur tot 17 uur in het zomer seizoen en in de winter van vrijdag t/m zondag van 10 uur tot 17.00 uur. 

(Houd voor vakantie’s en feestdagen www.hetoudepaard.nl in de gaten voor extra openingsdagen).

Reserveren: 1 dag van te voren mailen naar info@hetoudepaard.nl of bellen tijdens openingstijden naar 0352057271

De Potstal

De Potstal is een schitterende locatie met landelijke sfeer, geschikt voor de grotere bijeenkomsten. Wij verzorgen alle evenementen die op deze locatie worden gehouden; van vergadering, familiefeest tot aan een complete bruiloft. De Potstal biedt ruimte aan gezelschappen tot circa 100 personen op beneden- en bovenverdieping, en circa 60-70 lunch- of dinergasten. Verder heeft de Potstal een fraaie vaste bar, keuken en is compleet uitgerust (zowel boven als beneden) met een audio installatie en beamerscherm.

De Potstal staat op het prachtige terrein van Boerderij Het Gagelgat, waar stichting De Paardenkamp beheerder van is. 

Kijkt u voor de mogelijkheden op het terrein van boerderij het Gagelgat op www.hetoudepaard.nl voor meer informatie, de mogelijkheden en een uitgebreide sfeerimpressie. 

Proef verzorgt de catering voor deze prachtige locatie.

De Rank

De Rank is een veelzijdige catering locatie in Soest. Deze locatie leent zich onder andere voor theater, foto- & filmlocatie, familiefeesten, congressen, bruiloften & partijen, concerten, uitvaart & condoleance, muziek & zang, exposities & tentoonstellingen en vergaderingen. Neem een kijkje op de eigen website van De Rank voor meer informatie.

Natuurlijk kunt u hier genieten van de catering van proef.