Locatie Gagelgat

Proef levert voor Het Gagelgat de volledige catering.

De locatie is uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, workshops, trainingen en exposities, maar ook voor familie feesten, jubileums. trouwerijen of andere bijeenkomsten. Een unieke locatie met de sfeer van oude tijden. Vergaderen anno 1900!

De diverse beschikbare ruimtes:

In De Heerd

“De nette kamer”, waar de boer altijd hoog bezoek ontving, is een uitstekende ruimte voor een intieme bruiloft (tot plm. 20 pers.). Prachtig uitzicht over de velden, met het decor van de unieke 19e eeuwse tegelwand.

In de Deel

Trouwen tussen de dieren? Dat kan. In de stal van Het Gagelgat. Niet te hard applaudisseren graag, of hard met de ambtenaarshamer slaan. Maar verder is er veel mogelijk.

In de Hooiberg

Trouwen in het hooi? Als u dat wilt, kan dat. Maar bij Het Gagelgat hebben we de hooiberg zó gebouwd dat u een uniek overdekt terras hebt, waar u tot 50 mensen op kwijt kunt. Met of zonder hooi. Vooral voor in de zomer natuurlijk.

De “Appelzolder” is ingericht als bibliotheek annex vergaderruimte. Met genoeg ruimte voor vergaderingen, trainingen of seminars tot 30 personen.

De Potstal:

Deze exclusieve ruimte is te huur voor € 70,- per uur inclusief gebruik van wifi en audiovisuele middelen. De Potstal biedt ruimte aan gezelschappen tot ca. 120 personen (beneden en bovenverdieping) of c.a. 60-70 lunch of diner gasten.

(De boeking hiervan verloopt via het Gagelgat; wij gaan uitsluitend over de catering).

Catering:

Proef biedt vele mogelijkheden voor de verzorging van de catering voor uw gelegenheid.  U kunt zich op deze site alvast informeren met vele lekkere menu samenstellingen en informatie. Niet alle mogelijkheden en prijzen staan op onze website; veelal is dit echt maatwerk. Daarom zijn wij erg benieuwd naar uw wensen.

Wat kunnen wij onder andere voor u verzorgen:

  • Dranken arrangement in huisstijl
  • (Bar) bediening
  • Wij zetten de ruimte klaar en sluiten het netjes voor u af.
  • Vele culinaire mogelijkheden.

Wij maken graag met u een afspraak om tot een persoonlijke offerte te komen:

Geniet, proef en beleef 

U kunt ons bereiken op: 035-6014082 (Catering), op 035-6940593 (Restaurant) of via info@proef-soest.nl