Take Away Plateau’s

Het is bij ons ook mogelijk om de verschillende plateau’s die wij aanbieden af te halen. Dit is mogelijk in een maaltijd vullende (vanaf 2 personen) en borrel variant (vanaf 3 personen). Voor de maaltijd vullende variant betaald u €13,50 per persoon en voor de borrelvariant €9,50 per persoon.

De plateau’s bestaan uit een selectie van de volgende producten in tapas vorm:

  • Parmaham, Sopresa, Saltufo, Seranoham, Bresaola, Macaboulles, Pastrami en Chorizo
  • Gerookte Zalm en Tonijnsalade
  • Chouette Rouge, Tartufo, Boerenoudekaas, Manchego, Mozzarella, Truffelbrie en Camembert
  • Focaccia en Afbakbrood met Aioli en Rucolatapenade
  • Gemarineerde Gamba’s, Albondigas en Ketjap Kipspiesjes

Deze hapjes kunnen wij zowel leveren op een plank die u zelf aanlevert als op een palmblad disposable schaal. Als u ervoor kiest om zelf een plank aan te leveren, dient u deze graag minimaal 2 dagen van te voren af te geven in ons restaurant aan de Burg Grothestraat 6A te Soest.

U kunt een bestelling plaatsen via de webshop, bij ons in het restaurant en per telefonisch contact op 035 – 694 05 93 of 035 – 601 40 82. Bestellingen graag minimaal een dag van te voren plaatsen, indien op de dag gewenst enkel in overleg in verband met beschikbaarheid.

!! LET OP !!

De maaltijd- en borrelplateau’s kunt u uitsluitend in het restaurant afhalen en afrekenen. Het is dus NIET mogelijk deze te laten bezorgen en op factuur te betalen.