Proef Thuisbezorgd

Proef Thuisbezorgd

Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 19.30(bestellen voor 19.00)

Bestellingen graag minimaal één uur van te voren plaatsen.

Voorwaarden

Graag bestellingen via de webshop minimaal één uur van te voren plaatsen.

Bestellingen kunnen gedaan worden voor levering op dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.30.

Bestellen voor dezelfde dag via de website kan uiterlijk tot 19.00, anders telefonisch contact.

Bestelt u voor een minimaal bestelbedrag van € 20,- dan is de bezorging kosteloos. Daaronder brengen wij € 2,50 bezorgkosten in rekening.

De bezorgservice bedient alleen Soest en Baarn.

Eenvoudig met iDeal of door middel van een Tikkie / Rabobank Betaalverzoek via de mail afrekenen.

Afrekenen bij bezorgen vind uitsluitend plaats door middel van contactloze pin.

Hoe werkt het?

Bij ons kunt u nu een bestelling plaatsen om thuis te laten bezorgen. Wij hebben een selectie gemaakt van de broodjes en gerechten. Onze gerechten lenen zich door de kwaliteitsproducten waarmee wij werken en de verse bereiding niet voor een magnetron. Voor de snelste afhandeling bieden wij u de mogelijkheid om uw bestellingen via de webshop te plaatsen. Graag bestellingen via de webshop minimaal één uur van te voren plaatsen om zo een zo stipt mogelijke levering te kunnen nastreven. Heeft u bijzonderheden kunt u uw bestelling ook telefonisch plaatsen. U belt en spreekt een tijd af met een van onze medewerkers en wij bereiden deze gerechten op het moment dat u uw keuze doorgeeft. De bestelling wordt vervolgens op de afgesproken tijd bij u thuis aan de deur aangeboden. Alle transacties verlopen met in achtneming van de meest recente richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Nederlandse Overheid.

Bestellingen kunnen gedaan worden voor levering op dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.30.

Voor kosteloos thuisbezorgen hanteren wij een minimaal bestelbedrag van € 20,-. Bij bestellingen onder dat bedrag brengen wij € 2,50 bezorgkosten in rekening.

De bezorgservice bedient alleen Soest en Baarn.

Bestellingen via de website kunnen eenvoudig met iDeal of door middel van een Tikkie / Rabobank Betaalverzoek worden afgerekend. Afrekenen bij bezorgen vind uitsluitend plaats door middel van contactloze pin.

Wilt u om welke reden dan ook de bezorgtijd of samenstelling van een bestelling wijzigen? Laat ons dit dan a.u.b. enkel telefonisch weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden met de bereiding, bezorging en de best mogelijke kwaliteit waarborgen.

Geniet, proef en beleef.

Proef Cadeaubon

Broodjes

De broodjes worden geleverd zoals u dat ook van ons gewend bent bij take-away vanuit ons restaurant. Per stuk verpakt of bij grotere hoeveelheden op disposable schalen.

Salades

Onze salades worden altijd met verse producten gemaakt en kunnen daarom een frisse variatie zijn op een gebruikelijke lunch!

Soep

Plateaus

De plateaus kunt u ook bij ons bestellen en thuis laten bezorgen.

Gerechten (worden uitsluitend bezorgd tussen 17.00 tot 19.30)

Zoals gebruikelijk kunt u ook een aantal warme avondgerechten bestellen en deze worden nu ook thuis bezorgd. Gerechten variëren ook nu gewoon per week. Houdt de website in de gaten voor updates!

Dessert

Lekkere zoete klap op de vuurpijl!

Dranken

Het is ook mogelijk om diverse dranken te bestellen. Hieronder vindt u een selectie van wat wij aanbieden.

‘Ans Bakt Puur’

vanaf nu ook verkrijgbaar via de webshop!

Naar 'Ans Bakt Puur'