Stel je eigen buffet samen

Bestellen?

  • Te bestellen vanaf 10 personen.
  • Minimaal 3 dagen van te voren bestellen en afhankelijk van beschikbaarheid met betrekking tot planning.
  • Naast een automatische bevestiging ontvangt u van ons altijd een handmatige bevestiging over het inplannen van uw bestelling.

Alle buffetten worden geserveerd op schalen en in chaving –dishes en aangeleverd met servetten en serveerbestek. Borden en bestek zijn tegen een meerprijs van €1,10 incl. btw. p.p. ook mee te bestellen, deze nemen wij dan ook weer vuil retour.

Stel je eigen buffet samen:

Vanaf 10 personen.

Buffet basis €18,50
Brood met aïoli of kruidenboter
2 soorten voorgerecht (koud)
2 soorten vlees of vis
1 Soort groenten of aardappel

Buffet compleet €21,50
Brood met aïoli en tapenade
3 soorten voorgerecht (koud)
2 soorten vlees of vis
2 soorten groenten of aardappels

Buffet de luxe €23,50
Brood met aïoli en tapenade
4 soorten voorgerecht (koud)
3 soorten vlees of vis
2 soorten groenten of aardappels

 

Koude (voor)gerechten

  • Plateau van parmaham, serranoham, sopressa en chorizo.
  • Provençaalse krielsalade met serranoham en meloen.
  • Groene salade met eendenborst, groene asperge en uienkonfijt.
  • Vitello tonato van kalfsmuis met tonijnmayonaise.
  • Carpaccio met truffeldressing.
  • Klassieke zalm-aardappelsalade met makreel en gerookte zalm.
  • Luxe salade caprese van rucola, pomodori, mozzarella en balsamico.
  • Gegrilde kiprollade op een bedje van sla met een honing-mosterddressing.
  • Klassieke rundvlees-aardappelsalade met diverse Spaanse en Italiaanse hammen.
  • Plateau met gravad laks (Scandinavisch gemarineerde getrancheerde zalm).
  • Quinoasalade met grillgroenten.
  • Griekse fetasalade met tomaat, komkommer, paprika, rode ui en olijven.
  • Rode bietsalade met lente ui en appel.

Vlees/Vis

  •  Kipdijenvlees in satémarinade met satésaus.
  • Gratin van witvis met pomodori, olijven, rozemarijn en pecorino.
  • Varkenshaasmedaillons in een heerlijke champignonsaus.
  • Doradefilet in boterjus.
  • Zalm-tongrolletje met een Boursin-roomsaus.
  • Malse kipfilet in zoet-pittige oosterse kruidenmarinade.
  • Gegrild varkensfiletlapje in zigeunersaus.
  • Stoofschotel van rundvlees met seizoensaus.
  • Gepocheerde zalm (vanaf 20 personen).
  • Lamsvinken in honing-tijmsaus.

 

Vegetarisch

(deze kunt u apart bij ons bestellen en gaan niet ten koste van een keuze)

  • Gevulde portobello gegratineerd met kaas.
  • Paprika gevuld met quinoasalade.
  • Risotto met champignon en spinazie.

 

Groenten en Aardappels

  •  Aardappelgratin met oude kaas.
  • Truffelaardappelgratin met kaas.
  • Bospeen in roomboter gebakken.
  • Mexicaanse aardappeltjes in schil.
  • Spaanse champignons gegratineerd in de oven.
  • Gemarineerde groene asperges.
  • Hollandse krieltjes in roomboter gebakken met peterselie.
  • Ratatouille van verschillende groeten.
  • Sperzieboontjes met spek.
  • Risotto met champignon en spinazie.

 

Extra Opties

  • Borden en bestek (vuil retour) – € 1,10 per persoon
  • Buffet tafel incl. rok (185cm – 76cm – 73cm) – € 17,50 per stuk

Catering snelmenu

Hapjes
Salades
Buffetten
BBQ
Walking Dinner
High Tea / Bubbels en Dessert
Crew Maaltijden
Tuinfeesten

Printen

> Download deze lijst als pdf om te printen.

Een bestelformulier is opgenomen in de pdf, of gebruik de online webshop hiernaast. Onderstaand vind je de samenstelling van alle door ons aangeboden buffetten.

Bestelformulier

Minimaal 3 dagen van te voren bestellen.

Eigen buffet samenstellen