Proef Thuisbezorgd

De effecten van de nieuwe maatregelen rondom de Covid-19 pandemie treffen ook Proef. Om u toch te kunnen bedienen bieden wij nu een meer uitgebreide bezorgservice. Dit houdt in dat het vanaf heden ook mogelijk is om de gezonde lekkere producten die normaal gesproken in ons restaurant beschikbaar zijn voor eat-in of take-away, nu bij u thuis kunnen worden geleverd. Houdt er rekening mee dat het een speciaal samengesteld menu betreft met producten die in onze beleving het meest relevant zijn. Wij vragen u bij voorkeur uw bestellingen via de website te plaatsen om u zo snel mogelijk te kunnen voorzien, plaats uw bestelling minimaal een uur van te voren. Heeft u vragen of bijzonderheden? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch plaatsen. De bezorgservice bedient alleen Soest en Baarn. Bestellingen kunnen gedaan worden op dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 19.30. Bij bestellingen via de webshop attenderen wij u erop dat u deze minimaal 1 uur van te voren bestelt, zo kunnen wij ernaar streven u de komende periode zo goed mogelijk te bedienen aan huis, conform de meest recente richtlijnen vanuit het RIVM en de Nederlandse Overheid.

Stay healthy!

Team Proef.

Direct Bestellen

Lunch bestellen

Complete lunches, lunchpakketten of een  assortiment uit onze basis en luxe broodjes kiezen?

Kiezen en bestellen

Catering op locatie

Heeft u iets te vieren of een andere gelegenheid en u wilt een gedeelte of het hele feest uit handen geven? Dan is Proef Soest de ideale partner. Zowel privé als zakelijk, van klein tot groot; wij hebben de ervaring om dit tot een geslaagd evenement te maken.

Geniet, proef en beleef

Catering mogelijkheden bekijken

Contact

Heeft u een vraag over uw bestelling of wilt u liever telefonisch een nieuwe bestelling plaatsen, neem dan gerust contact met ons op:

Proef Soest Catering (voorheen Alpha Catering)

T 035 – 601 40 82

E info@proef-soest.nl