Menukaart diner

Hoe werkt het?

Ons Concept

U kunt bij proef terecht voor 3 wisselende weekgerechten vers bereid en met smaak gekookt. Ons concept is gericht op smakelijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Wij koken alle gerechten met verse groenten en bedienen hiermee een als doelgroep mensen die niet voor een uitgebreid diner maar voor een vlotte lekkere hap kiezen.

Naast deze drie gerechten hebben wij ook 2 shared dining gerechten en voor de kinderen een aangepast menu.

De keuken is geopend van 17.00 tot 19.30 en het restaurant sluit om 21.00 uur.

Geniet, proef en beleef

Shared dining

Italiaans trio

Italiaanse kaasfondue met garnituur, gemarineerde gamba’s en een klein plateau antipasti

Prijs: € 31.50

Plateau PROEF

Heerlijk plateau met een diversiteit aan hapas en tapas

Prijs € 29.95

Soep van de week

Courgette roomsoep

(ook te bestellen als 2 halve porties als voorgerecht)

Prijs € 6.50

Voor de kinderen kunt u of een aangepast portie vragen of kindergerechten van onze lunchkaart bestellen.

Menu van de week

Oosterse kip

Kipfilet botermals gegaard in een licht pittige marinade met gebakken rijst, wok groenten & seroendeng

Prijs € 11.25

Gebakken scholfilet

Gebakken scholfilet met Hollandse aardappels uit de roomboter, geglaceerde bospeen & remoulade saus

Prijs € 11.75

Gegratineerde aubergine

Uit de oven gegratineerde aubergine met mozzarella, kappertjes en verse oregano geserveerd met linguine

Prijs € 10,25