Menukaart diner

Hoe werkt het?

Ons Concept

U kunt bij proef terecht voor 3 wisselende weekgerechten vers bereid en met smaak gekookt. Ons concept is gericht op smakelijke gerechten tegen een betaalbare prijs. Wij koken alle gerechten met verse groenten en bedienen hiermee een als doelgroep mensen die niet voor een uitgebreid diner maar voor een vlotte lekkere hap kiezen.

Naast deze drie gerechten hebben wij ook 2 shared dining gerechten en voor de kinderen een aangepast menu.

De keuken is geopend van 17.00 tot 19.30 en het restaurant sluit om 21.00 uur.

Geniet, proef en beleef

Shared dining

Italiaans trio

Italiaanse kaasfondue met garnituur, gemarineerde gamba’s en een klein plateau antipasti

Prijs: € 31.50

Plateau PROEF

Heerlijk plateau met een diversiteit aan hapas en tapas

Prijs € 29.95

Soep van de week

Italiaanse tomatensoep

(ook te bestellen als 2 halve porties als voorgerecht)

Prijs € 6.50

Voor de kinderen kunt u of een aangepast portie vragen of kindergerechten van onze lunchkaart bestellen.

Menu van de week

Beemster cordon bleu

Rijkelijk gevulde cordon bleu met gegrilde ham & Beemster kaas geserveerd met een spruitjes stamppot

Prijs € 11.25

Zalmlasagne

Lasagne gevuld met wilde zalm, huisgemaakte boursin & spinazie

Prijs € 11.75

Truffel spaghetti

Spaghetti met romige saus van bospaddenstoelen, katenspek, cherrytomaat en een vleugje truffel (kan ook vegetarisch besteld worden)

Prijs € 10,25